Porsche event

Våra speglar fanns med på Porsches lyxiga event

På Porsches exklusiva nylansering kunde de inbjudna gästerna spegla sig i våra upplysta sminkspeglar. LED-belysningen gav det perfekta ljuset för selfies och för att bättra på sin make up.

Eventet som Porsche valt att kalla “Get Styled” hölls i Porsches egna lokaler i München och riktade sig till kvinnor. Tanken bakom var att attrahera kvinnliga köpare till att hitta sin favoritmodell i en varm och tilltalande miljö, långt bort från den stereotypa bilhandlar-känslan.

Makeup Mirror lyser upp ditt event.

Vill du ha våra sminkspeglar på ditt event? Om du vill åt en glamorös känsla i en lyxig miljö till ditt evenemang kan vi hjälpa dig. Våra sminkspeglar med belysning och sminkbord andas Hollywood och framgång och går hem hos de flesta. Speglarna med tillhörande LED-glödlampor av högsta kvalitet ger det optimala ljuset vid sminkning och styling. Utöver sin praktiska funktion får du även ett varmt och stilfullt ljus i din lokal med vackra speglar med hög inredningsfaktor.

Kontakta oss

Vill du kunna sminka dig som proffsen hemma? Tillsammans med våra tillhörande sminkbord kan du skapa din salongskänsla i dit rum eller badrum. Kolla in vårt breda sortiment och hitta din perfekta sminkspegel.

 

POPULÄRA PRODUKTER