Frakt, Returer och Betalning

Hitta Leveransinformationen för ditt land nedan.

 

Sverige

Postnord: Gratis
Levereras till din postlåda med Postnord, inom 1-3 arbetsdagar. Beställningar av produkter över 1 kg levereras till närmaste Postnord servicepunkt inom 1-3 arbetsdagar. Hemleverans finns tillgängligt för en extra kostnad.

 

Europa

UPS till utlämningsställe: 2,99 EUR
Till utlämningsställe inom 2-6 arbetsdagar

UPS Hemleverans: 3.99 EUR
Hemleverans inom 2-6 arbetsdagar

UPS Express Saver: 5,99 EUR
Hemleverans inom 1-3 arbetsdagar

 

Utanför Europa

UPS Expedited: $ 3,99
Hemleverans inom 5-7 arbetsdagar

UPS Express Saver: $ 5,99
Hemleverans inom 2-3 arbetsdagar

Ovanstående leveranstider är endast uppskattningar. Faktiska leveranstider kan variera beroende på leveransplats och internationell tull. Brightmond ansvarar inte för någon förlust eller skada som orsakats av någon rimlig eller oundviklig leveransförsening. Vi strävar efter att se till att du får din beställning så snabbt som möjligt. Var noga med att placera din beställning vid middagstid för hantering av leverans samma dag. Annars behandlas din beställning nästa arbetsdag.

 

Returer

Vi erbjuder gratis returer och byten av våra produkter i Sverige förutom för våra salong- och helkroppsspeglar. Om du vill returnera eller byta en produkt utanför Sverige betalar du som kund för retursändningen. För leveransadress och fraktkostnad, se våra vanliga frågor. Du har rätt att returnera produkter som köpts direkt från Brightmond.com inom 14 dagar efter att du har mottagit varan för en full återbetalning. Produkten / produkterna måste vara oanvända – i originalförpackning med etiketter och skyddande klistermärken intakta – och fortfarande i samma, nya skick som vid mottagning. Produkter som köps direkt från Brightmond.com kan returneras till vårt lager med en leveransetikett, som vi kommer att tillhandahålla enligt ditt krav. Om din retur är godkänd, kommer en full återbetalning att ges för din beställning. När en återbetalning har utfärdats i vårt system kan du förvänta dig att den kommer att synas på ditt konto inom 5-10 arbetsdagar..

Obs: Returer och utbyten gäller endast för oanvända varor.

För returer och utbyten, kontakta oss först på support@brightmond.com. Observera att vi inte erbjuder en direkt bytestjänst. Returer och utbyten kan ta 2-3 veckor att behandla.

Om du inte är nöjd med ditt köp och vill få en annan produkt, är du välkommen att skicka tillbaka ditt köp inom 14 dagar för full återbetalning. Vi kommer att återbetala dina produkter för dess fulla värde till det konto som ursprungligen användes när du gjorde ditt köp. För att säkerställa att du får den önskade produkten så snabbt som möjligt ber vi dig att göra ett nytt köp när du vill. Vi kan inte behandla returer, utbyten eller lagra kredit för några försäljningsartiklar med mer än -25% rabatt. För alla presentköp som görs i december månad förlänger vi gärna retur perioden på 14 dagar med 14 extra dagar. Denna policy gäller endast för oanvända varor.

Om du är orolig för att en artikel du fick kan vara skadad eller defekt, vänligen mejla support@brightmond.com med ditt ordernummer och en beskrivning av problemet. Skicka också med bilder så vi bättre kan hjälp dig.

Vi kan bara tillhandahålla förbetalda postnordetiketter i Sverige. Om du väljer att avstå från vår gratis postnord-returtjänst i Sverige och använda en annan transportör på egen bekostnad, kan vårt Concierge-team hjälpa dig med rätt returadress. Vi kan inte ersätta returfraktkostnader. Utanför Sverige står köparen själv för returkostnader.

För att påskynda din retur- eller utbytesprocess, skicka ett e-postmeddelande till oss så snart du kan med ditt ordernummer, den artikel du vill returnera eller byta, foton och feedback om varför inte varan lever upp till dina förväntningar. Vi värdesätter all kundåterkoppling.

 

Betalning

Efter att ha gjort en beställning skickar vi en bekräftelse på ditt köp till din e-postadress. Vi rekommenderar att du sparar bekräftelsen för att underlätta all kontakt med vår kundsupport i relation till ditt köp. Din transaktions- och betalningsinformation hanteras direkt av Adyen, vår leverantör av betaltjänster, med säker kryptering och under strikta bankstandarder.. Dina kreditkortsuppgifter skickas direkt till banken och kan inte läsas eller nås av andra parter än din bank – inklusive Brightmond.

Brightmond accepterar alla större kreditkort samt andra lokala betalkort och faktureringsalternativ. Alla tillgängliga betalningsalternativ för ditt område kommer att visas på kassasidan när du har angett leveranslandet.

Brightmond ansvarar inte för några avvikelser i valutavärden eller växelkurser som din bank eller kreditkortsföretag kan använda vid köp från vår webbplats. Om du har frågor angående detta, vänligen kontakta ditt bank- eller kreditkortsföretag.

Alla priser som anges i EU på Brightmond.com inkluderar moms i enlighet tillämplig lagstiftning. Om en beställning görs från ett land utanför EU, är priserna exklusive moms. Beställningar som skickas till länder utanför EU kan bli föremål för lokal moms, importtullar och / eller skatter som tas ut när ditt paket når din leveransadress. Du ansvarar för betalningen av sådana importtullar och skatter. Momsen kommer att baseras på ditt totala ordervärde, oavsett om din beställning omfattas av en kampanj. Det bör noteras att Brightmond inte har någon kontroll över dessa avgifter och eftersom dessa avgifter är olika i olika länder kan Brightmond inte förutsäga beloppet. Kontakta ditt lokala tull- och / eller skattekontor för mer information.